Elérhetőségek

Zár-Lak 2003 Kft.

Cím: 9024 Győr,
Kodály Z. u. 28.
Telefon:
+36/96/424-731
Fax: +36/96/415-550
Mobil:
+36/70-778-6191
E-mail:
zarlak2003@zarlak2003.hu


Zárbetét-és lakatprogramozás

Zárbetét- és lakatprogramozást rövid határidővel vállalunk, akár 1 napon belül is.

Ha már meglévő kulcshoz szeretne programoztatni, akkor feltétlenül újszerű, kopásmentes kulcs kell, hogy rendelkezésünkre álljon.

Hogy működik az egykulcsos zárrendszer?
 
Egy azonos zárlatú zárcsoport több, azonosan kódolt zárbetétből, illetve zárból és egyféle kulcstípusból áll. Az azonos kódolás azt jelenti, hogy a zárbetétek belső elemeit ugyanúgy rendezik el. A kulcsot tekintve egyedi kulcsok használatosak. A különböző helyiségekben használatos eltérő kivitelű kétoldalas, egyoldalas, belső forgógombos, másodzárhoz használható zárbetétek, lakatok és fémszerkezetzárak azonos kódolása is lehetséges. Az azonos zárlatú betétek használata önmagában nem jelent zárrendszert, de központi záras, főkulcsos és vezérkulcsos rendszerekkel is jól kombinálható.
 
Az azonos zárlatú zárrendszerek hatalmas előnye, hogy nem kell minden egyes zárbetéthez külön kulcsot használni, tehát elhagyható a hatalmas kulcscsomó és nem kell keresgélni minden egyes nyitásnál ami időt is spórol. Elég csak egyetlen kulcs a saját kulcstartóra. Ezt a megoldást olyan helyre ajánljuk, ahol több zárat is kell működtetnünk a mindennapokban. Garázsajtó, bejárati ajtó, belső ajtó, lakat, szekrényajtó, kertkapu, postaláda.
 
A kulcs elvesztése esetén sem kell aggódni! Nem szükséges lecserélni az összes zárbetétet. Az azonos zárlatú rendszereink annyiszor újrakódolhatóak, ahány zárbetétet Ön eredetileg vásárolt rendszeréhez.
 
Főbb előnyök:
  • Egyszerűbb működés a biztonság megtartásával!
  • Elég csak egyetlen kulcs minden zárbetéthez!
  • A kulccsomó többé nem húzza a zsebét, táskáját!
  • Kulcsvesztés esetén nem szükséges zárcsere!
  • Kombinálható főkulcsos rendszerrel is!


Vissza az előző oldalra!
Zár-Lak 2003 Kft. - Magyar